Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Black Sabbath: Original Lineup Re-reunion?



Ή, απλώς, οι ευσεβείς πόθοι του Bill Ward ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του πρόσφατα, ότι ένα ενδεχόμενο νέας περιοδείας των original Black Sabbath είναι κάθε άλλο παρά απίθανο αφού όλα τα μέλη διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Και αν οι Heaven And Hell είναι σε αναμονή της πανηγυρικής πρεμιέρας του νέου τους album, αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον βετεράνο drummer, ο οποίος δηλώνει ότι διατηρεί πάντα ανοιχτό το μυαλό του όταν πρόκειται για τους Sabbath και ότι η πόρτα είναι ορθάνοιχτη για ένα ακόμη reunion.

Ίδομεν

No Radio Man

Rolling Stones: Reissues



Όργιο επανακυκλοφοριών για τους Rolling Stones, αφού η Universal ανακοίνωσε ότι ξαναβγάζει σε κυκλοφορία τα δέκα τέσσερα τελευταία τους album, δηλαδή από το Sticky Fingers του 1971 μέχρι το A Bigger Bang του 2005. Αυτό θα γίνει σε τέσσερα ξεχωριστά "πακέτα" σε κανένα, όμως, από τα οποία δεν θα περιλαμβάνεται το Exile On Main Street, για το οποίο η Universal ανακοίνωσε ότι έχει "ιδιαίτερα σχέδια". Από εκεί και πέρα, τα cd θα έχουν την αυθεντική μορφή λκαι περιεχόμενο και στη πορεία θα κυκλοφορήσει και ολοκληρωμένο box set με τα δεκατρία, εν τέλει, albums για αυτούς που το θέλουν σε αυτή τη μορφή.

Θυμίζω, ότι οι Stones, με την μετεγγραφή τους στην Universal, έφεραν μαζί τους όλόκληρο τον κατάλογο των EMI/Virgin.

Όλα αυτά, βέβαια, έχουν νόημα μόνο για τους πλέον φανατικούς αλλά κυρίως για τους νεώτερους (;) φίλους των Stones αφού όχι μόνο τα ίδια albums έχουν επανακυκλοφορήσει σε κάθε πιθανή και απίθανη μορφή, αλλά υπάρχουν και άλλα τόσα box sets και συλλογές που για τους παλαιότερους κάνουν αυτήν την κίνηση (και το έξοδο) περιττή.

No Radio Man
για το οποίο η