Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Alice In Chains: Νέο Album



Ολοκλήρωσαν το στάδιο των μίξεων για το καινούριο τους album οι Alice In Chains, το πρώτο τους μετά το θάνατο του Layne Stayley.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα καμμία λεπτομέρεια, ούτε καν πιθανοί τίτλοι, ο Duff McKagan το άκουσε και μεταφέρει δεξιά και αριστερά ότι είναι το καλύτερο album που έχει ακούσει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Μένει να μάθουμε τις λεπτομέρειες του album αλλά και να εξακριβώσουμε αν ο νέος frontman William DuVall χωράει στα παπούτσια του Stayley.

No Radio Man

Soundgarden: Reunion Possible?



Έτσι δηλώνει ο Chris Cornell, ιδιαίτερα μετά την παταγώδη αποτυχία, τουλάχιστο στο να ικανοποιήσει τον μουσικό τύπο, του τελευταίου album του Scream.

"Από την στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα στις μεταξύ μας σχέσεις, δεν βλέπω κανένα εμπόδιο σε ένα πιθανό reunion. Το να τους βλέπω πάλι μαζι στο youtube ζέστανε την καρδιά μου..." φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Cornell. Φέρεται, επίσης, να δήλωσε ότι το Scream δεν το έκανε για να ικανοποιήσει τους φίλους του αλλά τον εαυτό του. 

Γι αυτό και θα κάθεσαι μονάχος σου στον καναπέ να το ακούς.

No Radio Man 

Magnum: Νέο Album




Και τίτλος αυτού Into The Valley Of The Moonking. Το νέο album των Magnum κυκλοφορεί από την SPV/Steelhammer στις 15 Ιουνίου. Δύο χρόνια μετά το Princess Alice And The Broken Arrow (2007), οι prog θρύλοι από τα Midlands κυκλοφορούν το νέο τους album σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν κάθε φίλο τους. Αναλυτικά:

Έκδοση 1η: Απλό Jewel Case CD
Έκδοση 2η: Digipac Case με CD και bonus DVD που θα περιέχει συνεντεύξεις με την μπάντα,      στιγμές από δύο live εμφανίσεις, η μία στο Birmingham (Town Hall 1992) και η      άλλη στο Camden Palace (1985), και άλλα διάφορα.
Έκδοση 3η: Διπλό βινύλιο για τους απανταχού συλλέκτες των album των Magnum.

Tracklisting:

1. Intro 2. Cry To Yourself 3. All My Bridges 4. Take Me To The Edge 5. The Moonking 6. No One Knows His Name 7. In My Mind’s Eye 8. Time To Cross That River 9. If I Ever Lose My Mind 10. A Face In The Crowd 11. Feels Like Treason 12. Blood On Your Barbed Wire Thorns 

No Radio Man

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ 2009



Για όσους τους αφορά...Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά

No Radio Man